Mjukglass och störda teorier

Sitter justnu på skolan och har håltimme. var på kiosken för ett tag sedan och åt mjukglass :) Fick den 8 kr billigare eftersom maskinen hade damp :D DET ÄR NAJS ;D Mumma :)
Sen gick vi iaf tbx till skolan och åt ännu mer mat, och nu är jag proppmätt och har en bulle på magen, ser ut som att jag är i början av en graviditet om jag inte drar in den ;)
Vad ska alla göra på valborgs? Själv ska jag se om jag kan få fara hemifrån(HAHA) på ngn fest ngnstans, typ med Makkan. Hoppas det bara blir i btk, fast skulle ändå vara kul att fara på ngt nytt ställe :p men får se lite närmare hur det blir med den saken :)
Okej, hade just en anonym som lämnade en fin "teori":
-Får vi inte som vi vill i min familj så blottar vi oss! Alltså, kmr vi till en butik just när dom stänger så blottar vi oss. Så kanske dom släpper in oss, lr så ringer dom polisen. Men det är ju alltid värt ett försök :)



Aja, nu ska jag vara lite social med mina kära vänner!
SEYA! ;D

23/04 -10

Okej, lika tråkig dag på skolan idag som vanligt. Nästan iaf.
No-prov på förmiddagen, gick faktiskt riktigt bra. Och sen-13.45 skulle vi få våra efterlängtade klasskläder! Men vad händer? Jo, vi var 4 tjejer som gick och hämtade dom, men sen när vi öppnar lådan och ska kolla på våra hoodies inser vi att vi har våra (9B's) tröjor, men 9A's tryck på baksidan! Så vi hade alltså gula tröjor som det stod A:ares namn på! KUL!? Men 9A fick iaf sina rätta tröjor.
Hursomhelst så löste det sig, de skulle skicka nya tröjor på tryck på en gång, och om vi har tur så får vi tröjorna med fel tryck oxå! ;D Annars måste dom ändå slänga dom. Och t-shirtarna och byxorna har vi iaf =)
Menmen, hursomhelst så ska jag bjussa på lite bilder från kalaset igår och lite bilder från idag. Tyvärr är kvallan inte den bästa för mobilen verkar ha fått damp och vill inte ta bra bilder längre. Speciellt inte när det inte är jag som håller i den! ;)

<Störd








Det blev inget tryck, vi kom inte överens.

Bakis 1 <3 och Bakis 2 <3

Soet Alma<3



Har bara en sak att säga; SÅ HIMLA SÖT JAG ÄR!? Helt fuckad xD

Aja, that's what I've got for the moment. Tomorrow's a new day, maybe with some new pics.

Peace out!♥


TÅRTAAAAA!♥

Igår var jag och Claudia en sväng till Bodbysund efter skolan, sen for vi tbx till btk och var med Emil och Markus mfl. Kom typ hem 22.15 efter att jag hade haft ett antal dampanfall på Emil och Markus för att dom inte lät mig fara xD
Igår morse upptäckte vi att Buster (en av våra katter) hade brutit benet, så det blev till veterinären med honom, och jag hoppades innerligt att dom skulle ta bort honom, men icket! Istället blev han kastrerad och fick vätska och jag får stå ut med honom ett bra tag till. benet får självläka..

Idag har jag haft nationella i matte på skolan. Gick bättre än väntat.
På HK:n gjorde vi kladdkaka och tårta, så nu är jag proppmätt kan jag lova! vi tävlade om vem som gjorde finaste tårtan, 7 tårtor tävlade, och poängställningen blev:
1.
2.
3.
4.
5.
6. |
7. |||||||||
Gissa vem som hade tårta nr 7?! Jo, jag och Claudia (och hanna, men mest jag och claudia som gjorde tårtan)
Well, vill ni ha en bildbomb från igår och idag? =)

Haha

Hade hon tänkt döda mig, lr?



Vad hände?

Vad hände?

Vad hände?



Vad hände?



Hårt arbete..

Djupt koncentrerad

Vf massa bilder på MIG!?

Stämmer!

TEGEL!♥♥

Min och Claudias tårta!<3

Några tårtor=)

Poängställningen=)

Davids bild som han ritade på min tele XD

Våran tårta igen =)

Well, nu ska jag börja göra mig iordning, ska på kalas hos min kusin sen, ska ta lite bilder där som kanske kommer upp ikv. Annars ska jag försöka få upp dom imorgon! Ännu mer tårta ikv alltså..Fast jag tror jag skiter i den! HAHA, humor!

Harne'hååååj!♥

Sitter och kollar på kläder och lyssnar på musik samtidigt som jag taggar klassresan om 3 veckor som FAN! Ursäkte mitt språk, men jag är så himla pepp! ;D Hoppas jag får någon tusenlapp med mig iaf, är riktigt shoppingsugen :]
Har svinont i min ena handled :/ Menmen, jag överlever nog :)
Haha, var hos Makkan från lördag till söndag iaf, och när jag kom på lördagen örjade jag med att åka bil, typ hela kvällen. Följande dag tillbringades även den till stora delar i bil. När Makkan sedan ska köra hem till mig så lyckas vi få punka i Kålaboda xD Men, somtur är kunde han mormor och morfar(?) komma till vår undsättning ;) Så vi tog oss vidare tillslut iaf och stannade i btk och köpte pizza :]
Tänkte lägga in några cp bilder från idag och igår och bjussa på ett låtförslag, so here we go:




Haha, hade tråkigt, nyvaken medan Makkan sov, typ xD



Punka typ..Mitt ute i ingenstans :]


Hade tråkigt i bilen..xD


Random bild på mina och Fridas ben :P


Haha, förlåt Emil men du blev ju bara för töööt ;]


Jay-z- 99 Problems


Kisses♥

If you love somebody♥

Ska snart börja göra mig iordning för att fara till stallet, sen blir det hem och duscha innan jag far till Makkan.. Hade tänkt göra moppe, iaf till stallet, men min startmotor har börjat lägga av :( Blir å köpa en ny, fast själv tkr jag att det vore mer värt att köpa en ny moppe xD Sprucken och ful har den å blivit under vintern, får inte skjutsa ngn på den osv. Haha. Kanske ska man sälja den för nå tusenlappar och köpa en ny? Hatar min moppe...xD
Få se vad som händer i Ånäset ikv, om det blir till å typ se film hela tiden som vanligt lr. JAG VILL HITTA PÅ NGT; HÖR DU DET MAKKAN!??♥
Aja, hores och slynes! :)

Flo Rida ft Nelly Furtado- Jump


Flo Rida ft Wyclef Jean- Rewind  

Love it!

When I get older, I will be stronger

Alltså- jag är verkligen VÄRDELÖS på det här med uppdatering på bloggen! SKÄRPNING! Måste verkligen försöka nu..
Haft nationella i matte på skolan idag, kan väl säga att det gick inte så bra som jag trott och hoppats att det skulle göra. Menmen, får jag bara behålla mitt VG så :)
Justja! Intagen på Hantverksprogrammet- Mode & Design på Balder! ;D Grymt happy :) Gäller bara att behålla sina poäng så =)

Dessa skor från- Jag bara måste ha dom, kanske inte de snyggaste i världen men grymt sköna och funkar bra som vardagsskor typ! 699:- på Eurosko. Blir kanske att köpa dom när jag är på klassresan i Göteborg då jag kommer ha pengar :)


Juste, klassresa den 11 maj, hemma igen den 16 maj på älsklingens födelsedag :) Missar dock DH..:/

Imorrn blir det iaf till att fixa igång moppen och dra till stallet och hålla i Grönt Kort-kursen "som vanligt":P Sen far jag troligen till Ånäset till älsklingen. Gäller bara att hitta...xD Kan bli problematiskt :P

Jag ska avsluta detta inlägg med några bra låtar och en förslag på en grymt bra sida för dig som inte har spotify; http://grooveshark.com.

Waving flag- K'naan


Take a minute- K'naan


History- Jay-z



Det var nog allt för mig för ikv, få se om jag skriver imorgon hos Makkan lr ngt :)

a long time ago

Ja, jag vet! Riktig urusel uppdatering! Sitter nästan inte vid datorn längre och de gånger jag gör det är det typ facebook som gäller :P Och så har jag nu de senaste två dagarna spenderade vid datorn typ bara koncentrerat mig på att bestämma vilken telefon jag ska ha, och nu är den iaf beställd, blev en LG Viewty KU990i, touchscreenmobil..Hoppas den funkar bra :P Borde vara här innan slutet av veckan, kanske på onsdag tillochmed :P


aja, nu ska jag gå och äta, ska försöka orka uppdatera ngn gång till under lovet iaf xD

Ps. 2 månader med älskling imrn! :]

RSS 2.0