I väntans tider...;)

Yoo.
Väntar på att få fara till btk, ska vara med Claddz:) Ska väl ut på byn och röja ikv, så bäst att ni håller er undan ;) Hahaha ne, vi är inte så farliga..
Nä, nu ska jag gå och packa det sista, ska försöka sno deras dator ett tag kanske så jag kan blogga lite :)

Let's live it up

Blev inte riktigt som planerat idag. Hade tänkt ta bussen som går om en timma till btk och sen sova där tills imorgon, men blev en massa tjaffs så det blir hemma idag oxå med dammråttorna haha. Hoppas på att hinna få bort allt från mitt rum idag så jag kan fara till btk imorgon ist :)
Har tvättat hur mke kläder som helst sen typ 7 igår kväll haha. 1 tvätt jeans, 1 tvätt svart och 1 tvätt kulör :) Nu är det inte så mke kvar som ska tvättas :D Känner mig duktig :) Och så ska jag städa riktigt fint på mitt rum nu :) Frågan är bara hur jag ska få in alla kläder som jag tvättat i min garderob :] Men det får gå. Hoppas ni tkr det är kul att läsa om min städning hahhaha. Har som inget annat att skriva.
Nä, nu ska jag gå och ta tvätten ur torktumlaren ochs en städaaaa..

Kraamiz

Show me heaven

Asså herregud nu blir det nog hårförlägning snart. Skulle klippa upp håret lite mer igår men det blev ju både skittunt och kortare :( Åsså måste jag färga om det..
Sitter just nu och väntar på att nån grej ska komma, måste skriva på nå jävla papper..
Jag är inte på så bra humör idag..Har inte varit med nån kompis sen i fredags och måste städa idag, och ingen verkar ha tid att komma och underhålla mig..=( Får se till att städa färdigt idag så jag kan dra till btk imorrn, då blire partypartyyyy!! Haha ne skoja, ska va med Claudia isf :)

Började typ skriva dethär för 5 timmar sen haha..

Hejdå

söndag 25/10

God morgon bloggen!

Klev upp för ca 40 minuter sen och tänkte; ska kliva upp tidigt idag, 20 över 9!! Kom sen fram till att klockan var 20 över 8 hahaha. Inte dåligt.
Nä, nu väntar frukost och sen ska jag städaaaaaaa. WOHOOO.... Åh, det blev just BUMBIBJÖRNARNA på tv!!!<3<3 Hmm, jag e nog lite överaktiv just nu..:)

Those who wish to follow me

Haha, försökte se Idol igår kväll men hann typ se halva första artisten innan jag somna. Nån som vet vem som åkte ut?
Så ja, jag somna alltå typ kl 20.15 igår kväll och klev upp vid 6 imorse, hade ju stalljouren ;) Hann inte äta någon frukost så vi skulle ta med oss istället, har ju fikapaus vid 9 så..Sen när vi ska gå och fika upptäcker pappa att han glömt kassen med fika hemma i hallen! Så då var det bara att vänta i en timma medans han for hem och hämta det..
Idag får vi stek till middag här hemma, gottigott! :D
Hoppas Claudia kommer hem imorrn, annars har jag en till tråkig söndag att se fram emot..

2Pac-Ghetto Gospel


Puss

I got a feeling

Nu ska vi se om jag får upp några valpbilder :) 

Ja, kvallan suger, mobilbilder, VGA-kamera..ni vet..

Var på stan med Claudia och Jonna igår btw, sen kom Claudia hem till mig och vi gjorde nånting, vet inte vad men nånting ända tills Claudia tog våran dator och jag la mig på golvet och sov..:/ Snacka mörbultad jag va sen ;O Sen gick vi iaf och satte oss i min säng och slutade med att vi båda somnade i konstiga ställningar och vaknade igen typ kl 2. Då städade jag ur Claudias säng och sen så la vi oss och sov på RIKTIGT, tills min väckare ringde vid 3.40 villsäga..Var dock bara Claudia som vaknade av den haha, förutom en gång då jag vaknade och trodde att det ringde så jag svara såklart; "Hallå!!??" innan jag insåg att det var väckaren som ringde :O

Självklart hade lärarna gett felaktig info om bussarna hem idag så man själv och typ 10 andra missade såklart busshelvetet hem :(

Nu har jag just sett Extreme Home Makeover, jag kan inte se sånt utan att börja gråta hah =)

Nån som vill hitta på ngt på lovet? Vadsomhelst! :D

Nä, nu ska jag försöka få in alla kläder jag slet ut ur garderoben i morse tbx in i garderoben, wish me good luck! :D

Puss







Somewhere over the rainbow skies are blue

Hade ju kortdag på skolan idag, slutade 13.45, så himla chill :)
När jag kom hem var det bara att ställa sig och baka till US-mötet, gjorde mina banan-och chokladmuffins enligt eget recept haha :) Sen hade vi som alltid vårt riktigt seriösa möte fyllt med högljudda skratt :)
Kom hem för typ en timma sen eftre att vi kollat på hundvalpar :) Tänkte att folket kanske ville se några bilder, sen väntar sängen :)
Okej, bilduppladdningen verkar inte funka för tillfället :( Så jag ska försöka komma ihåg att ladda upp bilderna imorrn ist :)

Får se om jag orkar skolan imorrn, är ganska förkyld alltså, tänkte egentligen inte ens fara imorse men hade några "ärenden" att göra på skolan..

Älskar låten!
Du är i smärta
Ta ditt liv, ta ditt liv med Kokain
Men jag är den jag är
så jag gör vad jag kan, när jag kan
men kan jag inte göra ett skit

Så fin dag
alla dina problem är borta
men i morgon, när du vaknar
alla dina problem är tillbaka för att stanna

Sweet dreams!

Bedtime

Okej, lite snabbt om dagen då.
Typ varit på väg att bli strypt och toadoppad av tobbe x antal ggr... Helvete alltså. När han och Emil insåg att jag inte ville ner i toaletten smetade dom blöta papper i mitt ansikte istället! Fyfaan. Jag blev helt...Äcklig..? Och så skulle jag och sjunga på en konsert sen. Mktmkt trevligt.
Haha men konserten var rolig iaf, blev sen middag när jag kom hem vid 22-tiden dock ;O
Nu väntar sängen, skittrött är jag, ska bli jävligt skönt.

Gonatt alla

You don't know what you got until you're missing it a lot

Söndagar är det abslolut värsta som finns.. Ingenting att göra. Eller jo, egentligen borde jag nog sätta mig och läsa svenska och plugga spanska. Kanske städa mitt rum. Men jag mår skit just nu. Pallar inte göra något typ. Okej, svenskan måste jag orka.

Jag hatar dig, hatar dig, hatar dig. Du kan väl åtminstone svara när man ringer!!!???


Du kanske är arg på mig, varför vet jag inte men. Men jag har 10000000 fler anledningar att vara arg på dig än vad du har att vara arg på mig! Så svara förfaaaaan!

Avreaktion..</3

Nu ska jag äta glass, skönt för halsen. Har åkt på nån jävla förkylning :) Så ska jag läsa svenska medans oxå :)

Mycket svärord blev det :S Lr kanske inte så många som jag trodde att det blev men (A)

Later

I keept everything inside

Kort sammanfattning av kvällen:
Körde till btk och träffade på G, Tobbe, Nicke, John. Vi drog till kiosken och satt där tills dom stängde, sen satt vi utanför och frös ett tag oxå. Tillslut höll vi på att krackelera sönder, så då for jag, Tobbe och John hem till John och drack te och flabbade på.. Därefter stod vi utanför John och snacka innan vi satte oss tsm med Lina och Claudia utanför grillen och snacka. Sen for jag hem igen :)
Fryser som saaaaaate just nu! Och vill sova, men ska ringa en person först...

Sov gott alla! :)

Maybe another time

Tänkte dra till stan efter skolan idag och köpa SubWay-macka, men det blev inget av det. En av orsakerna var att jag kände mig som ett lermonster. Imorse när jag skulle ut till vägen var gården bara lera, så jag sjönk typ ner med hela fötterna i leran. Sen så blev cykelns däck oxå fulla med lera, så när jag cyklade så for det upp i ryggen. Och på väskan. ALLA MINA KOMPISAR RETADE MIG SEN!! INTE KUL!! Sen så orkade inte Frida heller.. Så blir väl kanske imorgon ist om jag kan tigga till mig några pengar :) Fast jag tänkte ju dra till BTK imorrn...:/ Aja.

Fick glass med fruktsallad på Hk:n idag oxå, asså jag älskar glass!<3 Haha:)

Nä, nu ska jag se om maten är färdig, är hungrig, och det är inte bra att vara hungrig när det finns godis i skafferiet! Livshotande!

With Love/ Louise :)

Take a look at the lawman, beating up the wrong guy

Dagen började med slöjdlektion då man inte åstadkom mycket. Sen fortsatte dagen med en dryg spanskalektion och därefter jättegoood lunch, ugnspannkaka med grädde och sylt :)
Sen hade vi ännu fler dryga lektioner innan dagen va över, men vi fick sluta sista lektionen typ 30 min tidigare för lärarens barn hade blivit sjuka..
Sedan jag kom hem har jag inte gjort mke, och nu ska jag nog ta och äta upp våran sista glass :) I LOOOVE!!<3


Den bjussar jag på

Kisses/ Lollo

It starts with one thing

Ojoj, typ två dagar sen jag skrev här. Hade ingen ork igår när jag kom hem från stallet, utan snackade lite i telefon innan jag gick och la mig.
Varit på stan idag, gjort lite fynd! :D

Lång topp: Cubus 149:-
Cardigan: Vero Moda 299.95:-

Jeansleggins: Cubus 149:-
Störd bild, I know! Men dom e snygga egentligen! :)

Och såklart, min älskade IsaDora Build-Up Extra Volume Mascara: H&M 89.50. Extrapris!!<3<3

Nä, nu ska jag gå och äta, svälter snart ihjäl! Skriver kanske senare ikväll om jag orkar :)

Puss/ Louise

Onödigt vetande

I Bozeman i Amerikas delstat Montana finns en lag som förbjuder all sexuell aktivitet mellan de två könen på gräsmattan framför ens hus. Detta gäller dock bara om de är nakna. Man kan tydligen komma undan om man har sockar på sig...

Kalle Anka var förbjuden i Finland för att han inte hade byxor på sig.

En Spermie åker snabbare än en vanlig moppe

En egyptisk mumie innehåller i snitt 1 km bandage

En del lejon parar sig över 50 gånger om dagen

Det går 31 536 000 sekunder på ett år.

Rekordet att levla från level 1 - 70 i World of Warcraft är 3 dagar!

Den mest andvända vokalen är A, alla språk och alla djur kan säga det.

När Finland blev självständigt ville Åland bli en del av Sverige

Det tar 40 år om man skulle fylla Globen med vatten från en vanlig vattenkran

Om man lade ihop styrkan hos alla muskler, skulle en normal människa kunna lyfta cirka 25 ton. Det motsvarar 4-5 elefanter

Den som dricker kaffe löper 66 % mindre risk att begå självmord.

Det är omöjligt att nysa med ögonen öppna

I medeltal skrattar en vuxen 15 gånger om dagen. En bebis skrattar 400

I den senaste filmen om King Kong så gjorde man hans vrål genom att lägga ihop ett lejons och en tigers vrål och sedan spela upp det baklänges

En kyss innebär att du växlar upp till 278 bakterier med din partner.

Blizzard tjänar 1 miljard och 250 miljoner kronor per månad på bara World of Warcraft

"Ni talar bra latin" blir lika baklänges

Jennifer Lopez har försäkrat sin rumpa för 1,5 miljarder euro

Hypernervaukustiskadiafragmavibrationer = Vanlig hicka

Hela världens befolkning skulle kunna få plats på Gotland om de stod tätt intill varandra

Under en helt liv på 70 år tar man cirka 600 miljoner andetag. Hjärtat slår cirka 125 miljoner slag, och ögonen blinkar omkring 350 miljoner gånger.

A face that's laughs every time I fall

Idag har det inte hänt mke, varit hemma och tagit det lugnt, duschat, målat naglarna etc. Naglarna är svarta och fina..;)
Har grymt tråkigt så;

Vad heter du? Louise
Har du något smeknamn? lollo, lollan osv
Vilket år och datum är du född? 19940615
Hur lång är du? Ungefär 166cm?
Har du kysst någon inom de två senaste veckorna? noope :]
Gjort nåt du ångrar? ja?
Är du blyg? lite, typ första gången ja träffar en person, sen gåre över ;)
Vilken årstid gillar du mest? Sommar<3
Favoritdjur? hund, häst, katt.................
Vad består din garderob av? Kläder? Lr alla kläder ligger på sängen men
Hur mycket pengar har du varje månad? typ 300
Vad köpte du senast? tuggummin
Den bästa filmen? Asså venne, men man får sig en tankeställare av "I taket lyser stjärnorna"
Vad är klockan just nu? typ 18.16
Har du åkt moped någon gång? Ehh jaa?
Är du mörkrädd? lite
Vart skulle du helst vilja ha piercing? venne
Saft eller alkohol? ....
Största svaghet? Hatar att inte vara perfekt :(:(:D
Röker du? ne
Bästa bok? typ ingen spec, läser inte så mkt
Blivit rånad? nja, inget viktigt iaf
Humör just nu? LEK MED MIG!
Vilka internetsidor besöker du varje dag? Facebook, apberget, blogg.se..
Vad slösar du mest pengar på? mobilen typ
Kan man vara vän med sitt ex? ja självklart
Varit kär i en kändis? nje
Har du lätt för att kunna lita på folk? nja, inte direkt
Är du lycklig? ibland
Använder du smink? jaa
Hur ofta motionerar du? räknas till och från bussen? :D
Vad har du för drömmar? hemligt :)
Blivit tagen/hämtad av polis? Ne
Blivit förföljd? nje
Hur svarar du i hemtelefonen? hej det är louise
Hur svarar du i mobiltelefonen? Hallå?
Ringer det mycket till dig? nja, får typ sms där det står; ring mig..  stup i kvarten ist
Ringer du mycket? typ 1 h varje dag ibland mer, ibland mindre
Vem ringde du senast? emil
Hur mycket pengar har du? typ 150
Antal timmar sömn inatt? 9
Sover du ensam i natt? troligeen
Vem sov du hos senast? annars än hemma...claudia ksk och det var grymt längesen :(
Vem sov hos dig senast? ojojojojoj claudia ksk typ i somras :S
Vem kan du berätta allt för? typ 1 person, hon lyssnar alltid
Vad ser du fram emot? typ skolan LOL, har så tråkigt på söndagar, inga kompisar lr ngt :(
Vad vill du just nu? att nån ska komma och lekaaaa :D
Vem vill du helst slippa? Det behåller jag för mig själv
Vem stör du dig på? många, men spec 1 person
Vem vill du sova bredvid inatt? hehehe samma som jag vill sova bredvid alla andra nätter ;)
Vilken årstid är det nu? typ höst? Vinter?
Anser du dig själv snygg? Nje
Har du varit kär? aah
Är du en bra partner? bäst
Brukar du oftast ragga eller bli uppraggad? 50/50? ;)
Vad åt du senast? godis (A)
Är du polare med grannarna? nja

Snart e vi utan dator, för den ska in på lagning :(:( Jag kommer dööö

Se så fina naglar?

Puss/ Lollo

Once I ran to you

Jahapp hade ju klubbhoppning idag alltså, gick väl inte så bra, hann typ hoppa upp och skritta ett halvt varv på framridningen så gjorde Hampusen värsta bocksprånget(som det btw kommer bild på sen ;)) och sen gasa han på i full galopp en hel långsida innan jag fick stop på honom, sen så gick det bara allmänt segt.
Sen på framhoppningen vägrar han varenda jävla gång och jag var sååå jävla nära att få spel! Men tillslut hoppa han iaf typ halva banan innan han vägra igen, och sen stod han pall och "domaren" kom och slet i han och jag typ piska på med spöet så jag tyckte nästan synd om han, men han totalvägra gå framåt, men tillslut efter 2,33 min var jag iaf i mål, och ja, lite skämmigt vare ju, med tanke på att dom andra typ kom i mål på 30 sek! HHAHAHA. Sen fick vi iaf applåder och då fick han spel igen, typ bocka och toksprang, känner mig som värsta rodeoryttaren just nu ;) Haha ne, och sen när vi gick ut igen fick han ännu en gång spel och bocka och galoppera rakt ut från ridhuset, men d e fan ingen som bryr sig, för sånt händer alltid mig, så folk är vana och vet att jag fixar det typ...? Haha lol.
Sen när jag kom hem sov jag i typ 2 timmar, sen vaknade jag igen och min käke hade låst sig, fyfan va ont det gjorde!
Nä, nu ska jag se om jag ska köpa nå jultidningar ;) Sen är duschen nästa<3 :)
Kan lägga ut en ful bild...:


Puss/ Louise

I hate when you say you don't understand

Jahapp, nu ska jag se om jag har någon bensin i moppen, isf ska jag skjutsa gnällungen till en kompis.

Okej, nu var det klart..Hoppas moppen inte tippar därute, pappa håller på att gräva jordvärme där ute så jag var tvungen att ställa moppen på gräsmattan, höll på att tippa den ett antal gånger innan den stod någotsånär stadigt..;)
Haha, har redan börjat skriva önskelista inför julen, detdär med önskelista sitter fortfarande i, men vill ju ha det man vill ha, även om det inte är så många saker;)
Får tyvärr inte in bilden jag tänkt lägga ut, så det får vara..
Imorrn är det klubbhoppning, såklart ska man va med :) Håll tummarna! :D
Ska gå nu

Puss/ Louise

Everyone want's to feel like someone cares

Yes, ännu ett avklarat prov idag! Gick superduper! Hitintills har jag hunnit få MVG- på två prov av..Äh, jag vet int hur många prov vi har haft. Och känns faktiskt som om jag kommer kunna få ett till här! Utan att typ ens behövt plugga haha (A)
Ska snart göra klart någe skolarbete och sen ska jag sätta igång en tvätt. Oj, nu lät jag ju nästan som värsta duktiga flickan...;) MEN SEN ska jag iaf läsa min COSMOPOLITAN som jag köpte idag :D SOLO och COSMOPOLITAN in my<3 (A) Hehe
Måste bara nämna hur grymt avundsjuk jag e på alla som ska på DH...:P
Fick bilder från Frida från konfan igår, ÄNTLIGEN!! Var ju typ 5 månader sen.. Kan ju alltid bjuda på en bild..LOL!

Se sicken glad flicka! Men guud så kort hår och konstig hårfärg man hade där! Hah;)
Nää, nu ska jag dra, tjingeling!

Peace out/ Lollo

Time to go

Nu väntar sängen, orkar inte skriva ikv, men tänkte bjuda på en låt iaf. Inte bästa låten i världen direkt, men den funkar (A)

I woke with this fear

Jahapp, nu väntar en stoor god frukost bestående av..Ngt bröd som jag rotat fram ur frysen, utan pålägg..:/ Jag e hungrig! (A) Och medan tänkte jag fylla i nån grejsmojs som ska skickas in senast......igår! Woops (A) Har typ suttit timmar med detdär..Tar ju aldrig slut...........

Puss/ Lollo

What's happenin'?

Asså herregud! Va är du för slags kompis som peppar dina vänner till att börja supa och röka osvosv? Va finns det för anledning? Åssså anser du att du är på rätt spår!? Vafan har hänt med dig? Du är ju inte riktigt klok? Lämna henne ifred och låt henne vara nykterist om hon så vill utan att ni ska hålla på att tracka henne! Ni kanske inser att hon ändå inte kommer ge med sig, men tror ni hon mår bra av att ni håller på sådär? Fyfan, jag trodde inte att du va sån. Hur kan du ha förändrats såhär? Jag älskade dig, nu vet jag inte vad jag ska tycka om dig längre. Jag saknar ditt gamla jag som faan, men kanske är dethär ditt rätta jag, och isånafall så finns det inte mycket mer för mig att säga. Det kn säkert vara kul att festa, men är det värt att förstör din framtid pga det?
Du vet vem du är!

Såhär går det ibland..Bloggen blir drabbad..

Later/ Louise

Little too late

Nu ska jag dra till skolan, den började för..40 minuter sen haha :P Ooops, lite sen blir jag, kommer lagom till orienteringen i snööön ;D Jippie.
Seriöst inlägg...(A)

Puss/ Louise

As the snow flies



Såhär ser det ut här just nu! :O Det snöar som tusaan!

You ain't ever gonna burn my heart out

Haha, har till stora delar sovit på soffan inatt. Somnade 22.30 där igår kväll, vaknade när mamma och pappa kom hem vid 1, men somnade sedan om igen. Vaknade typ 7.30 igen i morse med ett antal sms och missade samtal på telefonen. Vem faan ringer på dolt nummer kl 3.39 en söndagsmorgon?! Gick iaf och la mig i min säng sen, och vaknade väl vid sisådär 13-tiden. Hihi (A) Så trött blir man av en hård praovecka på Jacks.
Vad som inte får glömmas är att det faktiskt är 'ns dag (kanelbullens dag) idag!
Sen måste ju tilläggas att det är otrooooligt vackert väder här idag. Snöblandat regn och blåser och 0.6˚c ute. Man blir så..GLAD!? Tacka för elemenetet vetja!
Tänkte länka ett faktiskt ganska bra fotoredigeringsprogram på nätet, gratis förstås! Klicka här och testa!
Näe, kanske ska man ta och städa sitt rum litegrann? Kanske att ni får före -och efterbilder sen :) Kommer bli skillnad, I promise!<3
Nån som vill sms:a? Isf, ditt nummer!?

Puss/ Louise

Take time to realize

Ja, så äre. Jag har nu en egen blogg! Ska dock försöka komma ihåg att uppdatera min och Claudias blogg lite då och då!
Dagen har spenderats till att sova bort halva dan (inte bra!) och datorn. Ja, lite skolarbete och gå med hunden har jag hunnit med oxå.
Sen så blir det väl film tsm med syrran, försökte få hit Frida, men hon var på kalas hos sin söta mormor. Hon kanske skulle komma sen :) För jag orkar inte btk ikväll och lämna syrran ensam hemma. Inte så schysst.
Nä, nu måste jag nog ge mig, dethär funkar inte. Databeronde ÄR en sjukdom! Så blir det när man bor för långt från alla kompisar :(

<--Sliten

Kisses/ Louise


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0